Παρασκευή 30.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μια υποψηφιότητα με σοβαρότητα!

15.04.2019 /

Αν μια υποψηφιότητα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία και θα έρθει να καλύψει μεγάλο αριθμό χαμένων ψήφων, από σοβαρούς συμβούλους όπως ο Μιχάλης Μπάρδας που δεν ξανακατέρχονται στις εκλογές με τον κ. Παπαστεργίου, αυτή είναι της  γνωστής δικηγόρου  των Τρικάλων Νικολέτας Μπρουζούκη.

Είναι το πρόσωπο που δίνει μια νέα ώθηση στον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα Vol.2», καθώς την περασμένη Παρασκευή τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και συμφώνησαν για την κοινή τους πολιτική συμπόρευση.

Αναμφισβήτητα η προσθήκη της Νικολέτας Μπρουζούκη, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, δίνει ένα νέο αέρα στον συνδυασμό και μια δυναμική προοπτική νίκης, καθώς δίκαια θεωρείται ως ένα στέλεχος με πολλαπλή και αναγνωρισμένη κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική προσφορά.

Μέχρι πρότινος υπήρξε Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ έχει επίσης διατελέσει στο παρελθόν Δημοτική Σύμβουλος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλή της επιτυχία, γιατί θα είναι χρήσιμη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο!

Χ.Κ.