Σάββατο 18.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μια Γυναίκα Μόνη στην Αυλή του…”Τσιλινίδα”

25.06.2015

Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο 26 και 27 Ιουνίου Ο Πάνος Νακόπουλος επιστρέφει για δυο μοναδικές παραστάσεις στις  09.30 το βράδυ στην αυλή του Βιβλιοπωλείου ΤΣΙΛΙΝΙΔΑ  με την πετυχημένη παράσταση  ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ!

Ο σκηνοθέτης του Μεταθεάτρου, εμφανίζεται στο ρόλο μιας γυναίκας, κατ’ εξοχήν νοικοκυράς  και… αφελούς, που βρίσκεται  κλειδωμένη στο σπίτι από τον ίδιο της τον… άντρα.
Ξεκινώντας τις δουλειές της ημέρας, ανακαλύπτει ότι στην απέναντι πολυκατοικία ήρθε μια νέα ένοικος. Της φαίνεται απίστευτο πως βρήκε κάποιον να του ανοίξει την καρδιά της.
Αυτό που ακολουθεί είναι ένας σπαραξικάρδιος μονόλογος που ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και στο κλάμα. Στο δράμα και την Κωμωδία.
Ένα έργο με άφθονο γέλιο που αναγκάζει στιγμές-στιγμές το θεατή να… εξοκείλει στα βάθη μιας απύθμενης πίκρας κι απελπισίας για τη θέση της γυναίκας στις κοινωνίες των ανθρώπων… Εκεί, όπου «οι μεγαλύτεροι καταναλωτές αλκοόλ, είναι οι γυναίκες» όπως είπε κάποτε και η ίδια η Φράνκα Ράμε !
Ό,σο για την ερμηνεία. Κατά κοινή ομολογία ο Πάνος Νακόπουλος τα καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δικαιώσει το ρητό του Μπέρτολντ Μπρέχτ πως “Ένας ρόλος που παίζεται από ένα πρόσωπο άλλου γένους, προδίδει σαφέστερα το γένος του“.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 Ευρώ
(Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
Προπώληση στο Βιβλιοπωλείο Τσιλινίδα

(Ιουλιέτας Αδάμ 17) τηλ. 24310 74393