Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άρση μέτρων – τι θα αλλάξει στο ψάρεμα και στο σκάφος

01.04.2021 /

 

Μετακίνηση για ψάρεμα το Σαββατοκύριακο και με αυτοκίνητο – ως 3 άτομα – θα επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις – αναμένεται το ΦΕΚ για περισσότερες λεπτομέρειες

Το «μονοπάτι» της σταδιακής άρσης του lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ανέφερε ότι δοκιμαστικά οι δραστηριότητες θα ανοίξουν με μέτρα, αποστάσεις και μάσκες, τα νέα μέτρα δεν επιτρέπουν χαλάρωση.

Ανακοινώθηκε πως θα επιτραπούν από το Σάββατο 3 Απριλίου, και για κάθε Σαββατοκύριακο, οι διαδημοτικές μετακινήσεις για υπαίθριες δραστηριότητες με τη χρήση του κωδικού 6 στα SMS προς το 13033 με περιορισμό στον αριθμό των ατόμων, πιο συγκεκριμένα μόνο για τρία άτομα ή για οικογένεια.

Έχοντας σαν δεδομένο ότι στις υπαίθριες δραστηριότητες ανήκει και το ψάρεμα όπου με το τελευταίο ΦΕΚ ανήκει στις εξαιρέσεις, αναμένουμε ότι η χαλάρωση των Σαββατοκύριακων θα αφορά και αυτό, όπως και τη χρήση σκάφους ως 8 μέτρων.

[fbcomments]