Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεϊμαράκης: Στόχος μας οι εθνικές εκλογές

25.02.2019

Με που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε στο GALLERY ART HOTEL η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Τρικάλων, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Δημήτρης Μελάς και Γιάννης Πάϊδας.

Ο κ. Μεϊμαράκης που μίλησε από στήθους ήταν καταιγιστικός τονίζοντας “Για εμάς πάντα η Ελλάδα είναι πάνω από το κόμμα και πάντα το εμείς είναι πάνω από το εγώ. Και έτσι πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό κρατάμε αυτά τα υψηλά ποσοστά αν και έχουμε περάσει στεναχώριες και λύπες”. “

«Κρατήσαμε τότε το κόμμα ζωντανό και το παρέλαβε η νεότερη γενιά στις αρχές του ΄16 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να το πάει ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μπροστά, να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτές τις εκλογές. Για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία με κορμό το κόμμα και τον Πρωθυπουργό να δώσει τη νέα πνοή που απαιτείται στην Ελλάδα”, σημείωσε με έμφαση.

Αυτό που θα πρέπει κανείς τονίσει είναι η επιμονή του πρώην προέδρου της Ν.Δ. στην ανάγκη ενότητας και μετά τις εκλογές του Μαΐου: «οι εκλογές στις 26 Μαϊου μέχρι στιγμής δια νόμου είναι οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και οι εθνικές, επισήμανε. Για αυτό ακριβώς θέλω να ξέρετε, σημείωσε στη συνέχεια, ότι ο δήμαρχος ο περιφερειάρχης και Ευρωβουλευτής απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες και δεν πρέπει να τους μπλέξουμε. Και θα καλούσα κιόλας τους όποιους συμβούλους και ανταγωνιστές, να μην συμπεριφερθούν έξω από τον πολιτισμό της Νέας Δημοκρατίας που μπορεί να δημιουργήσει τριβές.

Γιατί ακριβώς, συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε και να στείλουμε το μήνυμα μέσω της κάλπης των ευρωεκλογών για τη μητέρα των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε δήμαρχο που πιστεύει στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε περιφερειάρχη τον Αγοραστό. Βεβαίως και πρέπει να έχουμε το ψηφοδέλτιο νίκης της Ν.Δ. Αλλά η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές που η κυβέρνηση πρέπει να είναι της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξει σελίδα η χώρα», ανέφερε ο ίδιος.