Τετάρτη 23.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλη επιτυχία στην παρουσίαση του βιβλίου ” Η Εριέττα και το βιβλίο Φαντασίας”

05.02.2019

Κατάμεστη η αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Τρικαλινής Μαριάμ Πολυγένη «Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε, με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το παρών για ένα μυθιστόρημα που ενισχύει τη φιλαναγνωσία κι αυξάνει το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση.  

Η ηρωίδα του βιβλίου, η μικρή Εριέττα, μέσα από τη συνάντησή της με το Βιβλίο Φαντασίας ζει την περιπέτεια, απολαμβάνει το παιχνίδι και γεμίζει από γνώσεις. Μαθαίνει με τον πιο όμορφο τρόπο, πως τα ωραιότερα ταξίδια κρύβονται μέσα στα βιβλία και τις ιστορίες τους.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, η παιδαγωγός Βίκυ Φαγκρίδα και η Στέλλα Ζολώτα, μαμά τριών παιδιών. Απόσπασμα του βιβλίου αφηγήθηκαν η Αντονέλλα Χήρα, ο Χρήστος Γούλας κι η μικρή Μαρίλια. Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Καμέας.Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και οι Εκδόσεις Σαΐτη.

 «Η Εριέττα και το Βιβλίο Φαντασίας» ανήκει στη σειρά βιβλίων «Μ’ ένα βιβλίο στηρίζω» και μέρος των εσόδων από την πώληση του κάθε βιβλίου θα διατεθεί για τους σκοπούς της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.