Τρίτη 16.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με τον… αέρα της Έλενας η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ

01.11.2018

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την εντύπωση πως θα κυβερνά αιώνια, όμως θα μείνει ως ανάμνηση της χειρότερης κυβέρνησης. Επινοεί ότι μπορεί να αποφύγει την κρίση του λαού για τη ζημιά που προκάλεσε.

Οι τύχες του τόπου μας είναι στα χέρια μας και έχουμε σχεδιάσει φύγουμε μπροστά με σκληρή δουλειά, πόρτες ανοικτές και απευθείας σχέση με την κοινωνία».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, κατά την σημερινή της παρουσία στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων, η οποία προσέλκυσε αρκετά τοπικά στελέχη… που έσπευσαν για μια φωτογραφία μαζί της…

Στην ομιλία της η κ. Ράπτη τόνισε αρχικά πως «δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε να απογοητεύσουμε, ούτε να πληγώσουμε ξανά τον κόσμο» και σημείωσε «οι πολιτικές μας είναι σκληρή δουλειά, πόρτες ανοικτές και απευθείας σχέση με την κοινωνία».

Η κα. Ράπτη, αφού άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική της Κυβέρνησης, στην συνέχεια παρουσίασε τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, που μεταξύ άλλων είναι μια κοινωνία που θα δίνει ευκαιρίες προόδου και ευημερίας σε όλους. Μια οικονομία παραγωγική που θα προσελκύσει επενδύσεις σε υγιείς βάσεις. Οικονομική σταθερότητα, ανάπτυξη και αξιοπιστία. Ένα πολιτικό σύστημα λειτουργικό και ένα κράτος αποτελεσματικό. Παιδεία που θα προετοιμάζει για το μέλλον. Μια χώρα που θα αντιμετωπίζει το κράτος δικαίου και την ασφάλεια ως προϋποθέσεις της Δημοκρατίας.