Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με ομοφωνία το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων στο ζήτημα για το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου

09.11.2016

Με ομοφωνία και σύμπνοια στάθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων στο ζήτημα που ανέκυψε για το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου. Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Σώματος το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016, η πλειοψηφία και η αντιπολίτευση οριοθέτησαν τα σημαντικά θέματα που τίθενται:
– Καμία σκιά στην υπόθεση
– Καμία σπίλωση
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε ότι είναι σημαντικό να επανέλθει το κύρος της Αυτοδιοίκησης, του πιο κοντινού στον πολίτη θεσμού. Επεσήμανε την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, κάτι που, όπως διεφάνη, γίνεται ήδη με τις από τον νόμο ενέργειες, στις οποίες προχώρησε άμεσα η δημοτική αρχή.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης που τοποθετήθηκαν για το θέμα, τονίζοντας τη σοβαρότητα και τη σύνεση που θα πρέπει να επικρατήσουν, μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια.
Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκαν ερωτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στην υπόθεση και τα οποία – ως προς τις λεπτομέρειές τους – θα απαντηθούν από την έρευνα που διεξάγεται.
Το Σώμα αποφάσισε να διενεργηθεί έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, ώστε με πρόσθετο μέσο, να ενισχυθεί η προσπάθεια για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων