Δευτέρα 02.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα

26.10.2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Κατατακτήριες Εξετάσεις της Σχολής Ανωτέρων Θεωρητικών (Τμημάτων Ειδικού Αρμονίας και Ωδικής) και της Σχολής Σαξοφώνου,την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο “ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ”.

Οι εξεταστικές επιτροπές, οι οποίεςορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 398247/10306/47882333/19-10-2017 απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και οι οποίες αποτελούνταναπό τους:
Κασιώλα Αναστασία, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου και Πρόεδρο της επιτροπής, Τσούβα Μαρκέλλα, Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών, Παπαζαρή Αθανάσιο, τ. διδάσκοντα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.,Κυριακόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών, Δ/ντή Ωδείου, Σίμο Σταύρο, Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών,Τσέλιο Δημήτριο, Καθηγητή Σαξοφώνου, Αβράμογλου Ξενοφώντα, Καθηγητή Σαξοφώνου, Καπετανάκη Χαράλαμπο, Καθηγητή Σαξοφώνου, ενώπιον του εκπροσώπου του ΥΠ.ΠΟ.Α., κ. A. Κωτούλα, κατέταξαν τους επιτυχόντες σπουδαστές ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ

1ο Έτος Ειδικού Αρμονίας
Ζούζουλα Ευδοξίατου Στεφάνου
Καραθανάση Στυλιανήτου Αναστασίου
Μηνίτσιος Νεκτάριος του Κωνσταντίνου
Μπίζιου Στυλιανή του Χρήστου
Μπλέτσας Αθανάσιος του Βαΐου
Σπάχου Στεφανία του Βασιλείου

2οΈτος Ωδικής (με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας)
Δούμας Βλάσιοςτου Άγγελου
ΜπαντήΔήμητρατου Αθανασίου
ΜπάρδαΕμμέλειατου Δημητρίου
ΜπάρδαςΒησσαρίωντου Δημητρίου
ΝικάκηΡοδάνθητου Γεωργίου
ΡάκοςΑθανάσιοςτου Σωτηρίου

ΣΧΟΛΗ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ
Β΄ Ανωτέρα Τάξη
ΧήραΒασιλικήτου Παναγιώτη

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα μέλη των επιτροπών συνεχάρησαν τους σπουδαστές, τους υπεύθυνους καθηγητές και τη διεύθυνση του “Ωδείου Τρικάλων A. Κασιώλα”. Μέλη της επιτροπής που παρευρέθησαν για πρώτη φορά στις εξετάσεις του Ωδείου, εξήραν το επίπεδο των υποψηφίων δηλώνοντας ιδιαίτεραεντυπωσιασμένοι. Στις Κατατακτήριες Εξετάσεις Σαξοφώνου στο πιάνο συνόδευσε η κ. Κατερίνα Σακέτα.