Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μαζική εξόρμηση του ΠΑΜΕ για Ασφαλιστικό-Φορολογικό

28.04.2016

Μαζική εξόρμηση του ΠΑΜΕ για Ασφαλιστικό-Φορολογικό

και τοποθέτηση πανό στο κέντρο των Τρικάλων

eksormisi_pame2Μαζική εξόρμηση στο κέντρο των Τρικάλων πραγματοποίησε την Τετάρτη το ΠΑΜΕ, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες για ενημέρωση των Τρικαλινών εργαζομένων για τις σαρωτικές και επώδυνες αλλαγές που φέρνουν κυβέρνηση και ΕΕ σε ασφαλιστικό και φορολογικό. Τα μέλη της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μαζί με εκπρόσωπους εργατικών σωματείων κάλεσαν τον Τρικαλινό λαό για μαζικό λαϊκό ξεσηκωμό, ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο τερατούργημα που πλήττει όλους τους εργαζόμενους και τους εργασιακούς κλάδους.και μεγαλώνει τη φοροληστεία σε βάρος τους.

Ταυτόχρονα, μοιράστηκε μαζικά η ανακοίνωση-κάλεσμα της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιάτικη Απεργία και Απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μάη, στις 10πμ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, καθώς και για τη 48ωρη γενική απεργία όταν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο.

eksormisi_pameΚατά τη διάρκεια της εξόρμησης αναρτήθηκε γιγαντοπανό πάνω από την κοίτη του Ληθαίου ποταμού, δίπλα στην κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων.

Γραμματεία Νομού Τρικάλων του ΠΑΜΕ