Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μαζί με τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο Θανάσης Λιούτας

11.01.2016

Τα συγχαρητήρια του στο νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε την ευκαιρία να εκφράσει κατ’ ιδίαν ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Λιούτας ο οποίος ήδη από το βράδυ της Κυριακής, τον συνάντησε στο γραφείο του συμμετέχοντας και ο ίδιος στο πανηγυρικό κλίμα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά την εκλογή του. Την Τρίτη το μεσημέρι ο κ. Λιούτας συνόδευσε τον κ. Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Λιούτας που στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στήριξε ανοιχτά και δημόσια την υποψηφιότητα του κ. Μητσοτάκη, δήλωσε τα εξής:

«Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών και στο δεύτερο γύρο της εκλογής αναδεικνύοντας ξεκάθαρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ανανέωσης. Τώρα που η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού ολοκληρώθηκε, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να ισχυροποιήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μας, απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και πιο επικίνδυνη για τον τόπο. Είμαι σίγουρος ότι η εκλογή του νέου Προέδρου μας θα αποτελέσει την αφετηρία μιας ανοδικής πορείας για να ξανασυναντηθεί η Νέα Δημοκρατία με την κοινωνία».