Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Και τα Στουρναραιϊκα μαζί με τον Μαράβα

05.02.2019

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συναντήθηκε στα Στουρναραίϊκα, με την ομάδα στήριξης της Κοινότητας Στουρναραίϊκωνκαι συμφώνησαν σε όλα.Στον τρόπο κατάρτισης του ψηφοδελτίου, στον τρόπο των απαραίτητων κινήσεων για την περίοδο μέχρι τις εκλογές.Τα Στουρναραίϊκα είναι η πρωτεύουσα της Δημοτικής Ενότητας Πινδέων και είναι η Κοινότητα εκείνη που συμπληρώνει μόνιμο πληθυσμό άνω των 300 κατοίκων με βάση τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Μαζί του συντάσσονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ως Κοινοτικοί Σύμβουλοι Στουρναραίϊκων, για την καινούργια νίκη (με αλφαβητική σειρά) οι παρακάτω:

Αδάμου Μαρία του Δημητρίου– Ελεύθερος επαγγελματίας

Δίπλας Γεώργιος του Ανδρέα-Ελεύθερος επαγγελματίας

Θάνος Κωνσταντίνος του Βαϊου-Υπάλληλος Υπουργείου Υγείας

Κρομμύδας Κωνσταντίνος του Δημητρίου -Συνταξιούχος υπάλληλος ΕΛΤΑ

Λαμπρογεώργου Γεωργία του Γεωργίου -Ελεύθερος επαγγελματίας – νυν Πρόεδρος της Κοινότητας.

Ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων κατέρχονται οι:

  1. Αδάμου Λεμονιά του Κωνσταντίνου– Ελεύθερος επαγγελματίας
  2. Αναγνώστου Βασίλειος του Κωνσταντίνου– Δασοπόνος, Υπάλληλος Δασαρχείου Τρικάλων
  3. Γελαδάρης Παναγιώτης του Λεωνίδα– Αστυνομικός
  4. Σακελλάριος Πέτρος του Ιωάννη– Συνταξιούχος Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ). Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, χαρούμενος για την εξέλιξη δήλωσε ότι:«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους υποψηφίους της Κοινότητας Στουρναραίϊκων.Ταυτόχρονα και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Πινδέων.Η Δημοτική μας ομάδα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ενώνει δυνάμεις, άνδρες και γυναίκες,καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.Το ταξίδι για την ΝΙΚΗ ξεκίνησε.Θα δώσουμε ένα όμορφο αγώνα, με εντιμότητα, με αποφασιστικότητα.Θα μιλήσουμε για το έργο μας, θα μεταφέρουμε σπίτι-σπίτι τις ιδέες μας για το «αύριο».Με την γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης.Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι μου είναι η «εικόνα μου».Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι ολόψυχα καλό δρόμο».