Κυριακή 11.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ και πολλά ερωτηματικά

07.01.2015 /

Τα μαχαίρια άρχισαν να βγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την πρόταση του ψηφοδελτίου των εκλογών και αυτή τη φορά αιτία δεν είναι ο Γιώργος Οικονόμου που έμεινε εκτός, αλλά ο Χρήστος Σιμορέλης.

Η πρόταση της «Κουμουνδούρου» όχι μόνον δεν τολμά υπερβάσεις και ανοίγματα, αλλά αντίθετα περιχαρακώνει ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ στο παλιό κομμάτι του 3%, με εξαίρεση την είσοδο Παπασίμου που θα είναι και ο μεγάλος ωφελημένος της υπόθεσης, μιας και ότι ψήφοι πλέον έρθουν από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, θα τους κερδίσει λόγω… κομματικής συγγένειας.

Η υπόλοιπη 5άδα θα είναι οι Παναγιώτα Δριτσέλη, η Αγγέλα Κομπόλια, ο Δημήτρης Καπέλλας, ο Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Αυγέρος που προτάθηκαν από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ο αποκλεισμός Σιμορέλη, έκανε τη Ν.Ε. να στείλει νέα πρόταση στην «Κουμουνδούρου», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι την τελευταία στιγμή. Ποιος όμως και γιατί τοπικά δεν επέτρεψε όχι μόνον το άνοιγμα αλλά απέκλεισε και τις μετριοπαθείς φωνές μέσα στο κόμμα; Είναι αλήθεια πως κάποιοι μοίρασαν από τώρα οφίτσια (θέση προέδρου στο νοσοκομείο, Χρονίων Παθήσεων κλπ);

Μηπως τελικά οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν για τους Γιώργο Οικονόμου, που θα κουβαλούσε αρκετούς σταυρούς (ειδικά τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και ο ΓΑΠ), αλλά και του Γιάννη Χάιδου, δεν είχαν τελικά μόνον ιδεολογικό υπόβαθρο;

[fbcomments]