Τετάρτη 28.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μαθήματα ανθρωπιάς από την οικογένεια Λεμπιδάκη – Βοηθούσαν άρρωστο παιδί κατά τη διάρκεια της απαγωγής

11.10.2017 /

Το δημόσιο ευχαριστώ των γονιών του μικρού αγοριού στην οικογένεια Λεμπιδάκη.
Ανθρωπιά και μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια Λεμπιδάκη, που σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, όσο ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης βρισκόταν στα χέρια των απαγωγέων, βοηθούσε ζευγάρι που έχει ένα παιδάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οικονομική βοήθεια για το άρρωστο παιδί

Παρά το άγχος και την αγωνία της εξέλιξης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζαν οι γονείς του τι συμβαίνει στο παιδί τους και πότε θα το ξαναδούν, η ανθρωπιά τους και η προσφορά τους στον συνάνθρωπο δεν σταμάτησε ούτε και τότε.

Η οικογένεια του Μιχάλη Ανδριανάκη την περίοδο εκείνη ανέβαινε το δικό της Γολγοθά για την κατάστασης της υγείας του μικρού παιδιού τους, οι επιχειρήσεις Λεμπιδάκη το γνώριζαν και έσπευσαν να συνδράμουν και να βοηθήσουν οικονομικά σε μια χρονική περίοδο που όπως φαίνεται από το αποδεικτικό της κατάθεσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί.

Το δημόσιο ευχαριστώ στην οικογένεια Λεμπιδάκη

«Τώρα που ο γιος της οικογένειας Λεμπιδάκη είναι στην ασφάλεια της οικίας του και στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για την κίνηση τους να ενισχύσουν την δική μας προσπάθεια. Ευτυχώς οι προσευχές μας απέδωσαν για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και είναι ελεύθερος και υγιής, μακάρι να ακουστούν και οι προσευχές όλων για το δικό μας παιδί. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Λεμπιδάκη, που σκέφθηκε παρά την αγωνία για τον δικό τους άνθρωπο να βοηθήσει και εμάς. Ευχόμαστε τέλος, υγεία σε όλους και ευχαριστούμε ξανά για την υποστήριξη όλους σας..» επισημαίνουν στο fonien.gr οι γονείς του μικρού παιδιού Μιχάλης Ανδριανάκης – Νεκταρία Κοκκίνη.

Πηγή: fonien