Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μηνύει άμεσα την Έλενα Ακρίτα – Πιθανόν αύριο η αγωγή

02.04.2024

Το δρόμο της Δικαιοσύνης επιλέγει η Μαρέβα Μητσοτάκη που στρέφεται κατά της Έλενας Ακρίτα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού θα νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα μετά από δυσφημιστική ανάρτησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αγωγή της συζύγου του Πρωθυπουργού θα κατατεθεί στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του πήρε θέση για την στοχοποίηση της συζύγου του Μαρέβα Γκραμπόφσκι από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

“Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου”.

Πηγή: debater.gr

[fbcomments]