Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μάγεψε μια ακόμα φορά ο ΧΟΤ dance στο αφιέρωμα στο μιούζικαλ

15.06.2015 /

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων, το βράδι της Κυριακής, στην παράσταση που διοργάνωσε ο Χορευτικός όμιλος Τρικάλων κι πιο συγκεκριμένα ο ΧΟΤ dance,τα τμήματα μοντέρνου-jazz,σύγχρονου χορού.

Η παράσταση είχε τίτλο «ALL ABOUT DANCE-MUSICAL EDITION» και είναι η τελική παράσταση που ανεβάζουν κάθε χρονιά οι χορευτές του ΧΟΤdance, με σκοπό να γίνει θεσμός για το χώρο του χορού, της μουσικής και του θεάματος. Φέτος το «All about dance» είχε την επιμέλεια της Ραφαέλλας Μάνου και ήταν αφιερωμένη σ’ ένα μεγάλο κεφάλαιο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής: το μιούζικαλ. Επί σκηνής παρήλασαν χορευτές και χορεύτριες που προσέφεραν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα και δίκαια κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που παρά τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου.

Η παράσταση ξεκίνησε σε ρυθμούς τζαζ από τα καμπαρέ του Βερολίνου, ακολούθησαν ρυθμοί disco,latin και  zumba fitness με τα τμήματα της Κάτιας Νανάς Μάνου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις χορογραφίες και τη σκηνοθεσία όλης της παράστασης είχε η Ραφαέλλα Μάνου.

Μοναδικός στο χώρο της παρουσίασης ήταν ο ανεπανάληπτος Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος «έπαιξε» με τον κόσμο, μετέδωσε σε όλους κέφι και χαρά και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε.

                                                                                   Δ.Π.