Τετάρτη 08.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας ο Ανδρέας Λοβέρδος

22.11.2021

Συναντήθηκε με το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντή στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Τρικάλων με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Από την Φαρκαδόνα άνοιξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, τον κύκλο επισκέψεων και επαφών ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως κατέγραψε η ΚΡΗΝΗ LIVE υποψήφιος πρόεδρος στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Τρικάλων, επισκέφτηκε τη Φαρκαδόνα και το Δημαρχείο, έχοντας συναντήσεις με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, τους αντιδημάρχους του Δήμου αλλά και δημοτικούς συμβούλους. Λίγο πριν ο κ. Λοβέρδος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με υπαλλήλους του Δήμου που βρισκόταν στην εργασία τους.

Κατά την συνάντηση που αναπτύχθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Λοβέρδο για σειρά ζητημάτων που άπτονται με την περιοχή με σημαντικότερο εκείνο των μέχρι τώρα εξελίξεων από τους σεισμούς του περασμένου Μαρτίου και την δρομολόγηση των θεμάτων που αφορούν τους σεισμοπαθείς του Δήμου. Δεν παρέλειψε να ζητήσει και την δική του υποστήριξη σε ζητήματα που άπτονται των σεισμοπαθών προκειμένου να υπάρξει άμεση διευθέτηση.

Με τη σειρά του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής υποσχόμενος, ότι η πάταξη της γραφειοκρατίας θα αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα την επόμενη μέρα, ενώ υποστήριξε πως μια σειρά σπουδαίων έργων στο νομό Τρικάλων έγιναν απ’ το ΠΑΣΟΚ.

Απηύθυνε κάλεσμα στήριξης της υποψηφιότητας του, από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, καλώντας τους να κάνουν όλοι μαζί μια «Πράσινη Επανάσταση».

[fbcomments]