Τρίτη 27.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λογίστρια σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει υπεξαίρεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τα ταμεία σχολείου!

21.10.2017 /

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 36χρονη λογίστρια των Αρσακείων Σχολείων της Πάτρας, η οποία κατηγορείται για ψευδή κατάθεση, μετά την «ληστεία» σε βάρος που σκηνοθέτησε χθες το πρωί, στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου.

Η 36χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 80.000 ευρώ από τα ταμεία του σχολείου όπου εργάζεται, από το 2015. Η 36χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε οικείο της πρόσωπο.

Τώρα όμως, και με τον κλοιό να σφίγγει γύρω της, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη διαχειριστικός έλεγχος στα ταμεία του σχολεία, η γυναίκα φαίνεται πως σκηνοθέτησε τη ληστεία, για να δικαιολογήσει τα χρήματα που έχουν χαθεί.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, μετά την υποτιθέμενη ληστεία στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου, όπου όπως υποστήριξε «άγνωστοι» σκηνοθέτησαν τροχαίο και της άρπαξαν την τσάντα με τα 80.000 ευρώ, έπεσε σε αντιφάσεις, κάτι το οποίο έβαλε σε υποψίες τους αξιωματικούς της Ασφάλειας και τελικά ομολόγησε την πράξη της.

Πηγή: patrastimes.gr