Δευτέρα 25.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο μετά τα 100ευρα και … διαμάντι στον Ληθαίο

22.07.2015

Μέχρι τώρα είδαμε τον Ληθαίο να κατεβάζει 50ευρα και 100σταρικα… από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου… έχει και διαμάντια, ειδικά στο τμήμα από την γέφυρα Αρριανού μέχρι την γέφυρα στην οδό Καρδίτσης. Αντε σε λίγο να πλακώσουν και οι χρυσοθήρες…

Το δελτίο τύπου: Διαμάντι γίνεται σιγά σιγά το τμήμα του Ληθαίου από τη γέφυρα οδού Αρριανού μέχρι τη γέφυρα οδού Καρδίτσης. Τις τελευταίες 15 ημέρες η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και «άμεσης επέμβασης» του Δήμου Τρικκαίων έχει προχωρήσει σε πλήθος εργασιών, που σχετίζονται με τον πλήρη καθαρισμό των όχθων και της κοίτης του ποταμού. Ειδικά για την κοίτη, επιχειρείται ολόκληρη η αναμόρφωση του ποταμού, προκειμένου η ροή του νερού να γίνεται πλέον κανονικά. Ετσι, ο Ληθαίος αποκτά «πρόσωπο» μετά από χρόνια, έχοντας καθαριστεί η μικρή «ζούγκλα» που κυριαρχούσε και σε αυτό το τμήμα του ποταμού, καθώς το βόρεια τμήμα, όπως υπενθύμισε ο αντιδήμαρχος κ. Αλ. Πολυμερόπουλος, είχε καθαριστεί το περασμένο φθινόπωρο. Με το τέλος των εργασιών, ένα πολύ μεγάλο τμήμα του στολιδιού της πόλης των Τρικάλων, εντός οικιστικών ορίων κυρίως, θα αποδοθεί καθαρό και, κυρίως, προσβάσιμο στους πολίτες”.

Πάντως για να αποδώσουμε και τα εύσημα στον δήμο θα πρέπει να πούμε πως το συγκεκριμένο τμήμα είχε να καθαριστεί πολλά χρόνια και θύμιζε ζούγκλα κάτι που επισημάναμε με ρεπορτάζ στον “Ενεργό Πολίτη” αρκετές φορές.