Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ληστής επιτέθηκε σε αθλήτρια πολεμικών τεχνών και το …μετάνιωσε

14.01.2019

Ούτε που φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί ο επίδοξος ληστής…

Ένας ληστής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, προσπάθησε να ληστέψει μία αθλήτρια του MMA, η οποία του έδειξε για τα… καλά τις αθλητικές της ικανότητες.

Πρόκειται για την 26χρονη Polyana Viana, η οποία περίμενε ένα ταξί έξω από το σπίτι της, όταν την πλησίασε ένας άντρας. «Με ρώτησε τι ώρα είναι, του την είπα και κατάλαβα ότι δεν θα έφευγε», ανέφερε η ίδια.

«Δώσε μου το κινητό σου. Μην αντιδράσεις γιατί είμαι οπλισμένος» της είπε ο ληστής και στη συνέχεια έβαλε το χέρι του πάνω από ένα ‘’πιστόλι’’, σημείωσε η ίδια, τονίζοντας πως κατάλαβε ότι το όπλο ήταν ψεύτικο και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η 26χρονη, του έριξε δύο μπουνιές και μία κλωτσιά και έπεσε και στην συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα.

Έπειτα, κράτησε ακίνητο τον επίδοξο ληστή μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει, ενώ το όπλο του αποδείχθηκε πως ήταν απλά ένα χαρτόνι.

Ο πρόεδρος του UFC, Dana White, ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram με την κατάσταση του δράστη μετά την… συνάντησή του με την 26χρονη γράφοντας στην λεζάντα: “ Στα αριστερά είναι η Polyana Viana, μία από τις αθλήτριες του UFC, και στα δεξιά ένας άντρας που επιχείρησε να τη ληστέψει”.