Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Βούλιαξε» το Πνευματικό κέντρο ο Λιούτας

19.01.2015 /

Σ’ ένα πολυπληθές και ένθερμο ακροατήριο και με τη νεολαία να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Σάκης Λιούτας.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, που μίλησε με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα Λιούτα, υπογραμμίζοντας ότι αξίζει να στηριχθεί γιατί έχει πολλά να προσφέρει.

Παρόντες σχεδόν το σύνολο των στελεχών της τοπικής ΝΔ. Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης, κ.κ. Παπαστεργίου, Σινάνης και Μαράβας, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Νίκος Λέγκας ,οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ.κ Μπάρδας και Τσίγκας, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Μουζακιάρης και πολλοί άλλοι.

Στην ομιλία του ο κ. Λιούτας ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα προσέλευση του και έκανε λόγο για μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής.

Ευχαρίστησε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που του έκανε για 2η φορά να τον επιλέξει υποψήφιο και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλε. Ζήτησε από τον κόσμο να μην επιτρέψουν να πάνε χαμένες όλες οι θυσίες που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις που επέλεξαν να σύρουν τη χώρα σε εκλογές, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελληνική οικονομία. Τέτοιες πρακτικές όμως είναι καταδικασμένες από την Ελληνική κοινωνία και δεν ανταποκρίνονται ούτε στις αρχές ούτε στις αξίες της. Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι ώρες ευθύνης και αλήθειας. Και εμείς ως ΝΔ είπαμε και λέμε στον Ελληνικό λαό την αλήθεια. Ένα πιθανό στραβοπάτημα τώρα, θα οδηγήσει ξανά την χώρα στις πολιτικές του χθες και θα την βάλει σε ανεξέλεγκτες περιπέτειες. Καμία σκοπιμότητα, καμία φιλοδοξία δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στα ζάρια την μοίρα του τόπου.

Συχνές αναφορές έκανε και για το νομό Τρικάλων, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα νομό με τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα. Γνωρίζω τα προβλήματα και θα κάνω το παν για να στηρίξω τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα της περιοχής μας και τους παραγωγούς. Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική γεωργία για να βγάλουμε την χώρα, μέσα από την αγροτική παραγωγή, ξανά στο προσκήνιο.

Εμείς στη ΝΔ δεν παίζουμε με την Ελλάδα. Δεν παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας και ων παιδιών μας. Η χώρα χρειάζεται ασφάλεια και προοπτική και αυτό μόνο η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς μπορούν να το εγγυηθούν .Οι επίδοξοι μαθητεύομενοι μάγοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν για τις δικές τους παροχές, που αν πραγματοποιηθούν θα βάλουν τη χώρα σε μεγάλο κίνδυνο .Ο λαός όμως γνωρίζει πολύ καλά, δεν έχει κοντή μνήμη και θα πράξει το χρέος του, δίνοντας μια ισχυρή απάντηση στον λαϊκισμό και τους εκφραστές του.

Σας ζητώ να μ΄εμπιστευθείτε, δεσμεύομαι να οικοδομήσω με όλους σχέσεις εμπιστοσύνης, θα είμαι εδώ και μετά τις εκλογές ,δίπλα στο απλό άνθρωπο και τα προβλήματα του, για μια εκπροσώπηση με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Σας καλώ όλους να δώσουμε μια μεγάλη νίκη στη ΝΔ και στήριξη στους ανθρώπους που ξέρουν να αγωνίζονται, κατέληξε μέσα σε συνθήματα και χειροκροτήματα ο κ.Λιούτας, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξη.

 

                                                                                   

Δημήτρης Παδιός