Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Από το βήμα της Ολομέλειας ο Θανάσης Λιούτας τοποθετήθηκε για τον νέο εκλογικό νόμο

24.01.2020 /

«Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία της πατρίδας μας οι σταθερές κυβερνήσεις»

Από το βήμα του ομιλητή ο κ. Λιούτας τόνισε ότι ο νέος εκλογικός νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ έρχεται και διορθώνει ένα πολιτικό λάθος, υπογραμμίζοντας ότι η απλή αναλογική της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε ακυβερνησία και χάος θα μπορούσε να οδηγήσει.
Ο Τρικαλινός βουλευτής ειδικότερα υπογράμμισε ότι, «Σήμερα που η οικονομία της χώρας μας τρέχει και που καταφέραμε να δανειζόμαστε ακόμη και με αρνητικά επιτόκια, πρέπει να νικήσουμε όλα τα εμπόδια που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλές σε βάρος της ανοδικής μας τροχιάς».
Ο κ. Λιούτας επίσης τόνισε ότι, «Σήμερα που στο γεωπολιτικό μας περιβάλλον, στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμορφώνονται μεγάλες απειλές, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας».
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Τρικαλινός βουλευτής περιέγραψε τον νέο εκλογικό νόμο ως μια σημαντική συνθήκη σταθερότητας και ολοκλήρωσε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι, «Η συνολική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στοχεύει στη δημιουργία γερών και
σταθερών θεσμών που θα συμβάλλουν, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του σημαντικού μεταρρυθμιστικού μας έργου, σε συνεχή οικονομική άνοδο, σε πρόοδο της κοινωνίας και στην ασφάλεια της πατρίδας μας».