Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φαίνεται παντού το ρεύμα του Θανάση Λιούτα

20.01.2015

Το ρεύμα του Θανάση Λιούτα εδραιώνεται μέρα με τη μέρα, σε κάθε γωνιά του Νομού, όπου βρίσκεται.

Η ίδια εκτίμηση επιβεβαιώθηκε και στο Κεφαλόβρυσο και στη Φωτάδα, όπου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Παρέστη διαδοχικά στους Πανηγυρικούς Εσπερινούς μετ’ αρτοκλασίας που τελέστηκαν στους ομώνυμους Ιερούς Ναούς του Κεφαλοβρύσου και της Φωτάδας, όπου προσφέρθηκε παραδοσιακό φαγητό.

Έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους κατοίκους των δύο Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τρικκαίων. Στο Κεφαλόβρυσο έσφιξε πολλά χέρια. Εκτός από απλούς πολίτες, συνάντησε και αυτοδιοικητικούς: τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου (σ.σ. για δεύτερη φορά την ίδια μέρα, καθώς το πρωί προηγήθηκε τετ α τετ στο Δημαρχείο), τον αντιδήμαρχο Περιφέρειας (Τομέας Β’) Κίμωνα Αναστασόπουλο, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χαράλαμπο Ρεντζιλά, τους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Μπούρα & Σοφία Αλεστά και τον πρώην δήμαρχο Φαλώρειας Αντώνη Ντιντή.

Στη Φωτάδα είχε την ευκαιρία να δει παλιούς και νέους φίλους/-ες, οι οποίοι πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και στηρίζουν ενθέρμως την υποψηφιότητά του.

Νωρίτερα, πέρασε από Λεπτοκαρυά και Σωτήρα, ενώ τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν το Δενδροχώρι.  Ο κ. Λιούτας μοιράστηκε την αγωνία των παραγωγών για το αύριο του πρωτογενούς τομέα, για τις οικονομικές δυσκολίες, για την κρίση, για την Ελλάδα.

Στο πρόσωπό του οι πολίτες βρήκαν έναν άνθρωπο έτοιμο ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και να δουλέψει σκληρά για να πάει ο Νομός μπροστά, αφού εκείνο που τον ενδιαφέρει δεν είναι το κτίσιμο μιας πολιτικής καριέρας, αλλά η ανασύσταση και η βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου…