Τρίτη 04.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Λίγο πριν τη συμφωνία των Πρεσπών»

22.01.2019

Βαλκάνια ώρα μηδέν

Καημένη Ελλάδα τι μέλλει να πάθεις!

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιο Φασούλας 

Στο πέρασμα των αιώνων και των χιλιετιών, οι κακές και δυσοίωνες πτυχές της ιστορίας επαναλαμβάνονται φέρνοντας στην επιφάνεια φιγούρες που λειτούργησαν καταστροφικά για την Ελλάδα. Μία από αυτές που, σε παγκόσμιο επίπεδο ξεχωρίζουν, είναι και ο αρχαίος Έλληνας Εφιάλτης,γιος του Ευρυδήμου.

Στον ρου των αρνητικών εκφάνσεων της Ελλαδικής Ιστορίας, θεωρείται βέβαιο πως ο ιστορικός του π α ρ ό ν τ ο ς  θα καταγράψει τα τρέχοντα συμβάντα του 21ου αιώνα, λίγο πριν την ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών, όπως αυτά,στο τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη του 2019, τα ζει ο ελληνισμός,που η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι ντόπιοι συνεργάτες-υποχείριά τους με βάρβαρο-ξεκληριστικότρόπο ορίζουν.

Άλλα μάτια της πέρδικας, άλλα της κουκουβάγιας. Άλλο πράγμα το όνομα και άλλο πράγμα ο αλυτρωτισμός και συρρίκνωση της Ελλάδας…

Όλη η Ελλάδα να χυθεί στους δρόμους, η εξανδραποδισμένη «αριστερά» του ΠαΣΟΚικού Σύριζα με πρώτον τον κύριο Τσίπρα, θα κάνει τα πάντα να το περάσει. Η «αριστερά» του Σύριζα θυμίζει τους «ηγέτες» της πρώην Σ.Ε.- μέρες του Γκορμπατσόφ, Γιέλτσιν και λοιπών ανδραπόδων, που στο όνομα του καπιταλισμού πούλησαν τη μάνα τους των 290 εκ. ανθρώπων και τη διέλυσαν.

Η συνέχεια δόθηκε στη Γιουγκοσλαβία με το τρίμηνο των νατοϊκών βομβαρδισμών της άμοιρης Γιουγκοσλαβίας…. (στο αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠαΣΟΚ κύριος Σημίτης βρέθηκε στον 50χρονο γιορτασμό του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ 24 τ’ Απρίλη του 1999…), και στο γενικότερο βάρβαρο αλαλούμ, που οι ευρωάτλαντες σκόρπισαν στα Βαλκάνια, έτσι ώστε η πληγή να μην κλείσει αν προηγουμένως δεν λύσουν το πρόβλημα, όπως ο Γερμανοί και Αμερικάνοι θέλουν. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή και στο δικό μας -βαλκανικό χώρο με τους ηγέτες της «αριστεράς» του Σύριζα. Αντί να τα παρατήσουν και να εξαφανιστούν από την εξουσία, εμπορεύονται μέρος της Ελλάδας.

Αργά για δάκρυα και οι νεοέλληνες πολίτες θα πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό το κατάντημα που με τις επιλογές τους δημιούργησαν. Από κει και μετά μας έχουν αφήσει μια ουρά για να φέρνουμε γύρα της. Τι νόημα έχει να προσπαθούμε να χτυπούμε γροθιά στο μαχαίρι, όταν οι ίδιοι συμπολίτες αποβλακωμένοι από την διαχρονική γκεμπελική προπαγάνδα, μένουν αδιάφοροι;

Ακόμα και στον διαδικτυακό χώρο, ο οποίος, πρέπει να πούμε προσφέρεται, δεν αξιοποιείτε στο ελάχιστο. Αυτοί λοιπόν τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς τι κάνουμε. Και δεν πρόκειται για ποιο όνομα θα χρησιμοποιήσουν οι σκοπιανοί. Σιγά, έλληνες, και θα σπάσουν αυγά. Αλλού είναι το ζήτημα, όπως λέχθηκε στις προαναφερόμενες αράδες…

Από δική μας θέληση είμαστε έρμαια στα χέρια των ευρωατλαντικών ονάγρων και στα ντόπια υποχείριά τους της ΝΔ και στον καμουφλαρισμένο Σύριζα του 3,5%, ο οποίος έφερε στα πράγματα τη δυναστεία του ΠαΣΟΚ. Δείτε τους. Όλοι είναι εδώ. Ακόμα και η κυρία Γεννηματά είναι εδώ. Από το κριτικό μένος της ενάντια στο Σύριζα… (εδώ μιλάμε για δούλεμα…) έχει παραμελήσει και τον εαυτό της.

Τι άλλο τραγελαφικό να φωτογραφήσουμε; Η καρέκλα και στη φασιστογερμανική κατοχή, δεν της ένοιαζε ποιος κώλος θα την καθίσει…

Σήμερα στην αλλοπρόσαλλη και ατέρμονη και ανήθικη και φασιστική εποχή, πολλά κρατίδια στον Βαλκανικό χώρο αποτελούν μπάμπαλο στα μάτια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και ο σημερινός Πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του το επιβεβαιώνει:

«Καθίστε κάτω, καθίστε κάτω! Τώρα θα τα ακούσετε! Τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας και έχετε την υποχρέωση να ακούσετε με προσοχή», χωρίς να απαλλάσσεται ο αυταρχισμός του κυρίου Μητσοτάκη.

Καημένη Ελλάδα τι μέλλει να πάθεις…

«Ε.Ε», Ελλάς – Θεσσαλία 20 του Γενάρη του 2019   www.fasoulas.de  pelasgos@fasoulas.de