Δευτέρα 23.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού: Κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Νοσοκομείο για την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

05.05.2017

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία της επισφάλειας, της “μαύρης” εργασίας και της ανεργίας, σε μαζική, μαχητική, ενωτική συγκέντρωση στο Νοσοκομείο της πόλης στις 11 π.μ. το Σάββατο 6 Μάη, για να υποδεχθούμε τον εκπρόσωπο της μνημονιακής κυβέρνησης, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη, με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν υπουργό μιας κυβέρνησης που εφαρμόζει 2 μνημόνια, ψήφισε ένα ακόμη και συμφώνησε κι ετοιμάζεται να ψηφίσει τις επόμενες μέρες και το 4ο μνημόνιο!
Μιας κυβέρνησης που μειώνει μισθούς και συντάξεις, καταργεί κοινωνικά, εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα, που ξεπουλάει κάθε ίχνος δημόσιου πλούτου, που συμπράττει με τους ιμπεριαλιστές και το ΝΑΤΟ σε πολεμικές επεμβάσεις, που υπογράφει και υλοποιεί την επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας, που καταργεί ασφαλιστικά δικαιώματα και που υλοποιεί κατά γράμμα την πιο σκληρή αντεργατική πολιτική, σε αγαστή συμφωνία με τους “θεσμούς”.
Ο ταξικός και κοινωνικός πόλεμος που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, θα μας βρει απέναντί της!
Μαζί με τον οργανωμένο λαό, αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε και θα είμαστε σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση παρόντες και παρούσες! Μέχρι την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ!

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
5/5/2017