Σάββατο 12.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λέσβος: Ανατίναξαν αγροτικό αυτοκίνητο αφού πρωτα άφησαν απειλητικό σημείωμα στον οδηγό του

25.01.2021 /

Δεν έχει περισσότερους από 200 κατοίκους ο οικισμός Μυχου του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά όλοι πετάχτηκαν ανάστατοι έξω από τα σπίτια τους στις 11.00 το πρωί της Κυριακής όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή…

Όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, αντίκρισαν κατεστραμμένο το αγροτικό φορτηγάκι ενός συγχωριανού τους που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Η έκρηξη κατέστρεψε ολοσχερώς το αγροτικό επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας έδωσε κατάθεση στο Ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και αναμένει το πόρισμα. Σε δηλώσεις του στο LesvosPost έκανε λόγο για βομβιστική ενέργεια που πιθανόν να συνδέεται με την ενασχόληση τού στο μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει το νησί.

Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης του αγροτικού είχε Άγιο καθώς τελευταία στιγμή λίγο πριν φύγει από την δουλειά του προτίμησε να πάρει το Ι.Χ του ενώ καθημερινά παίρνει το αγροτικό λόγω δουλειάς. Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν το συμβάν βρήκε ένα απειλητικό σημείωμα μέσα στο αγροτικό.