Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θλίψη για τον θάνατο του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καλομπάτσιου

12.03.2023

Θλίψη έχει σκορπίσει σε ολόκληρη τη Θεσσαλία η είδηση του θανάτου έπειτα από μάχη που έδωσε με πολύ σοβαρή ασθένεια του πρώην αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καλομπάτσιου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ήταν Ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας ενώ είχε διατελέσει Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Έχει υπάρξει και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Γεννημένος το 1959 στα Βραγκιανά Καρδίτσας, το 1977 κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ώρα της κηδείας.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Παρασκευή Καλομπάτσιου – Βαλάση και τα παιδιά του, ιερομόναχο Αιμιλιανό, Βασιλική και Βάιο Σκρέτα και Δημήτριο Ραφαήλ Καλομπάτσιο και γονείς.

Συλλυπητήρια Αγοραστού

Πώς να χωρέσει ο πόνος  της απώλειας σε λίγες λέξεις. Πώς να χωρέσουν σε λίγες γραμμές η ακεραιότητα, η σεμνότητα, η ταπεινότητα, η ευγένεια, το ήθος, η ανθρωπιά σου. Τιμή μου που σε γνώρισα καλέ μου Χρήστο, τιμή μου που με εμπιστεύτηκες, με στήριξες  και συνεργαστήκαμε για περισσότερα από δέκα χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης, με σπάνια αίσθηση καθήκοντος, με ένα πλατύ χαμόγελο και  μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Ένας περήφανος Αργιθεάτης, ένας  αισιόδοξος αγωνιστής της ζωής, ένας ακούραστος στρατιώτης της  προσφοράς στον συνάνθρωπο. Είχες το μαγικό άγγιγμα της  αγάπης και της καλοσύνης, Χρήστο,  που με περίσσευμα ανιδιοτέλειας χάριζες  γενναιόδωρα  σε  όλους. Η απώλεια σου, συγκλονίζει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου σύζυγο Τούλα  και στα τρία  παιδιά  σου για τα οποία ήσουν τόσο περήφανος. Η μνήμη σου θα ζει αιώνια.

[fbcomments]