Κυριακή 28.05.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Στην ανακρίτρια για τον βιασμό σήμερα οι τέσσερις ανήλικες

09.05.2023 /

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν σήμερα το πρωί τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 22χρονης Λαρισαίας το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τύρναβο.

Όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό, η κοπέλα, το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόταν στο παζάρι του Τυρνάβου το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή. Καθώς έφευγε, την προσέγγισαν οι δράστες οι οποίοι, όπως κατήγγειλε η ίδια, την μετέφεραν σε απόμερο μέρος κοντά στο παζάρι και στη συνέχεια προχώρησαν στον βιασμό της.

Η 22χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου με τους αστυνομικούς αρχικά να προχωρούν σε προσαγωγές και στη συνέχεια  στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας 17, 16, 15 και 14 ετών. Οι τρείς πρώτοι κατηγορούνται για βιασμό ενώ ο τέταρτος για συνέργεια με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατέγραφε τις πράξεις σε κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες  αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση από την κοπέλα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Επίσης σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία έχει υποβληθεί η 22χρονη.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς των αγοριών, τέσσερις τον αριθμό, για  παραμέληση εποπτείας ανηλίκου οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι χθες.

Κ.Κ.

[fbcomments]