Δευτέρα 02.10.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στη Λάρισα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Αύριο στο Βόλο

09.06.2023

Από τη ΒΙΠΕ της Γυρτώνης θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 2.30 την περιοδεία του στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΒΙΠΕ της Λάρισας είναι στοχευμένη καθώς σκοπεύει να αναδείξει το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι οποίοι έχουν ζητήσει να κάνουν ενεργειακή κοινότητα για να μειώσουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στις βιομηχανίες, μέσω φωτοβολταϊκού πάρκου, ωστόσο παίρνουν αρνητική απάντηση από το ΔΕΔΔΗΕ, καθώς το δίκτυο είναι δεσμευμένο και κορεσμένο για μεγάλο ενεργειακό παίχτη που κατασκευάζει δικό του φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή του με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας) αναμένεται να αναφερθεί στην απουσία χωροταξικού σχεδίου για τις ΑΠΕ και την εύνοια που επιδεικνύει η κυβέρνηση της ΝΔ σε λίγους και ισχυρούς της ενέργειας, αδιαφορώντας για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της χώρας που εμφανίζουν μειονέκτημα με το υψηλό κόστος ενέργειας .έναντι του διεθνούς ανταγωνισμού.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στις 18.00 το απόγευμα το  Κιλελέρ όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του αγρότη,  και στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στο χωριό Κιλελέρ θα παρουσιάσει στον αγροτικό κόσμο της περιοχής, τις θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ για τον Πρωτογενή τομέα και την ανάπτυξη της Γεωργίας , την στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Στις 19:30 θα επισκεφτεί τη Λάρισα, θα περιοδεύσει στην κέντρο της πόλης, θα συνομιλήσει με τον κόσμο και θα απευθύνει στη συνέχεια  χαιρετισμό από το  εκλογικό κέντρο (Παπαναστασίου και Πατρόκλου 2 στον πεζόδρομο ), στους  Λαρισαίους και τις Λαρισαίες.

Το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί το Βόλο ξεκινώντας από τη Νέα Ιωνία

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα:

14:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).

18:00: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).

18:15: Συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).

19:30: Περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).

20:30: Επίσκεψη στον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).

[fbcomments]