Τετάρτη 21.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Λαμαρίνες… υπερπολυτελές αυτοκίνητο γιατρού που έπεσε σε κολώνα

23.05.2022 /

Το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας «Morgan» προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – Νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος

Ο καρδιοχειρουργός Θάνος Αθανασίου νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας μετά το τροχαίο που είχε την Κυριακή το βράδυ στη Λάρισα, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Morgan» που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Εχεκρατίδας.

Ο γιατρός είναι από την Αθήνα, ωστόσο εξαιτίας της επαγγελματικής του ενασχόλησης δραστηριοποιείται σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα, ανάμεσα σε αυτές και η πόλη της Λάρισας.

Σε ο,τι αφορά την υγεία του, ευτυχώς ο άνθρωπος είχε Άγιο καθώς νοσηλεύεται ελαφρώς τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Άγιο όμως, είχαν και οι διερχόμενοι περαστικοί του σημείου καθώς δεν υπήρξαν θύματα από την πρόσκρουση.

Ποιος είναι ο γιατρός του πολυτελούς αυτοκινήτου που «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Λάρισα

 

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και το thelarissapaper.gr αρκετοί είναι οι οδηγοί εκείνοι που στους συγκεκριμένους δρόμους της πόλης αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που διέρχονται από το σημείο.

[fbcomments]