Κυριακή 25.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

10.000 πακέτα τροφίμων μέσω… Παπαστεργίου στον δήμο Λαρισαίων

24.04.2020

Η παράδοση μιας μεγάλης ποσότητας τροφίμων και προϊόντων στην Κεντρική Ενωση Δήμων και το Δήμο Λαρισαίων έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη  Παπαστεργίου και του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη στο χώρο του σούπερ μάρκετ”My Market”,  στην οδό Φαρσάλων και Ατλαντίδος στη Λάρισα.

Μια πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ που βοηθάει ιδιαίτερα τον δήμο Λαρισαίων όπως τόνισε και ο κ. Καλογιάννης ο οποίος υπογράμμισε πως ο δήμος δίνει μεγάλη μάχη στο κομμάτι της τροφοδοσίας δεδομένης της κατάστασης της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη όπου έπρεπε να τροφοδοτηθούν 5000 άνθρωποι μέσα στο Πάσχα, όπως και έγινε, με επιτυχία.

10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε: «Βρεθήκαμε εδώ για να παραδώσουμε 10.000 πακέτα τροφίμων στον δήμο Λαρισαίων και στον δήμαρχο κ. Καλογιάννη με τα My Market που είχαν αυτή την πρωτοβουλία σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε κανείς να μην είναι μόνος και κανείς να μην νιώσει ότι του λείπει κάτι».

10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)

Με την σειρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε: «Τα Κοινωνικό μας Παντοπωλείο αυτό τον καιρό δίνει μια ιδιαίτερη μάχη. Γνωρίζετε ότι ο δήμος Λάρισας κλήθηκε να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο σε σχέση με την τροφοδοσία σε 5000 ανθρώπους που ήταν κλεισμένοι στην καραντίνα. Ήταν μια υπερπροσπάθεια που έγινε από τους ανθρώπους μου η οποία απαιτούσε να έχει και τα αντίστοιχα είδη.

10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)

Ο δήμος κατάφερε να τα εξασφαλίσει και βοήθησαν και οι φορείς της πόλης και τώρα ακόμα ετοιμάζουμε δέματα να πάμε. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να βοηθήσει είναι εξαιρετική και ευχαριστώ τον πρόεδρο αλλά και τα My Market».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των κ.κ. Παπαστεργίου και Καλογιάννη:

10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)10.000 πακέτα με τρόφιμα παραδόθηκαν στον δήμο Λαρισαίων – Καλογιάννης «Δίνουμε μεγάλη μάχη αυτό το διάστημα» (φωτο – βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr