Παρασκευή 29.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οριστικά με Τσιλιμίγκα το ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλία

04.10.2018

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός καθηγητής κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, επικεφαλής και σήμερα της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία», θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την συνεδρίαση των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα αυτή την ώρα.

Η επίσημη ανακοίνωση

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου συγκλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας του Κινήματος Αλλαγής και ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας του Καθηγητή Καρδιοχειρουργού Νικόλαου Τσιλιμίγκα ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η εξαιρετική παρουσία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η επιστημονική του κατάρτιση, η αγάπη του για τον άνθρωπο, η κοινωνική του αναγνώριση και η πολιτική συνέπεια που έχει επιδείξει ο Νίκος Τσιλιμίγκας σε όλες τις κρίσιμες μάχες, αποτελούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια άλλη πορεία για τη Θεσσαλία.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να σχεδιάσει και να οδηγήσει μαζί με τον συνδυασμό του στην οικονομική και κοινωνική ανάταση της Θεσσαλίας.

Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του στους 4 νομούς θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

Η κοινωνία του τόπου μας έχει πλέον νικηφόρα επιλογή προοπτικής!