Τετάρτη 05.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ν.Δ.: Χειρουργούσαν με τον φακό του κινητού στο νοσοκομείο Λάρισας!

15.03.2017

Σε καταγγελία ότι τα πράγματα στο Νοσοκομείο Λάρισας είναι τραγικά και μάλιστα στο σημείο να γίνουν χειρουργεία με το… φως του κινητού, καταγγέλλει Τομεάρχης Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας.

Ποιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρεται:

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κατάσταση στο χώρο της Υγείας είναι τραγική.

Για ακόμη μια φορά, στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε σήμερα διακοπή ρεύματος και όπως καταγγέλλει ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Κεφαλής και Τραχήλου κ. Αθανάσιος Σαρατζιώτης, ο οποίος χειρουργούσε σήμερα, δυο λεπτά αφότου  τελείωσε μια μεγάλη επέμβαση, σκοτείνιασαν τα πάντα μέσα στο χειρουργείο. Ωστόσο άλλες χειρουργικές αίθουσες ήταν με τους ασθενείς υπό επέμβαση. Τα flash light στα κινητά έκαναν τη δουλειά τους.

Ας μας απαντήσουν επιτέλους ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Λ. και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Νάνος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  κ. Δημήτρης Λιόλιος από πότε έχει να συντηρηθεί η γεννήτρια ανάγκης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόσφατα τα ασανσέρ, τώρα  το μαύρο σκοτάδι στα χειρουργεία και σε όλο το Νοσοκομείο. Σε λίγο ποιος ξέρει τι άλλο.

Φωτιές ανάβει η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Και καλύτερα να μη μιλάμε για αυτές γιατί αν πραγματικά συμβεί, να δούμε με ποιον τρόπο θα σβήσει μιας και δεν τηρείται κανένας κανόνας πυρόσβεσης. Εύχομαι οι διοικητές να μην είναι τοποθετημένοι μόνο πυροσβεστικά. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν θρηνήσουμε θύματα.

Αθανάσιος Σαρατζιώτης

Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα

Υγείας Ν.Ο. Λάρισας