Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλη συγκέντρωση Μεϊμαράκη στη Λάρισα

06.09.2015

Προσκλητήριο ενότητας και ομοψυχίας σε όλους τους Έλληνες απήυθυνε από την Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, σε μια αποπνικτική από τον καύσωνα ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος της ΝΔΒαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος τάχθηκε για ακόμη μια φορά υπερ των συνεργασιών όλων των κομμάτων και ξεκαθάρισε πως τάσσεται υπερ μιας κυβέρνησης συνεργασίας, με σταθερή διακυβέρνηση του τόπου, όπου θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα,αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα. Ειδική αναφορά επεφύλαξε στους αγρότες τους οποίους διαβεβαίωσε πως η ΝΔ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να ελαφρύνει τα δυσβάσταχτα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον αφανισμό των αγροτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τα όσα έλεγε προεκλογικά τον Ιανουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα έκανε στους επτά μήνες που είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. «Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν αυτά που τους έλεγε ο Τσίπρας το Γενάρη πριν από τις εκλογές. Ποιο κόμμα δείχνει αξιοπιστία, ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε «αν αυτό γίνει η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων. Κανένας και καμιά θύμα του λαϊκισμού, του φανατισμού και της λάσπης. Εμείς τους θέλουμε όλους γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων. Πρόοδος δεν είναι εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, δεν είναι ο λαϊκισμός, αλλά η υπευθυνότητα», πρόσθεσε.

«Αυτές οι εκλογές έχουν ένα μεγάλο θετικό, ότι τα ψέματα τελειώνουν εδώ γιατί όλοι έχουν καταλάβει την αλήθεια. Όλοι ξέρουν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε μεγάλα άλματα και μαγικές λύσεις. Η κοινωνία έ

χει βάλει στην άκρη τους λαϊκιστές», είπε τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει δώσει καμία προεκλογική υπόσχεση.

Πηγή larissanet

[fbcomments]