Δευτέρα 15.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα 140.000 ευρώ η λεία από την έκρηξη του ΑΤΜ στη Νίκαια Λάρισας

02.11.2023 / /

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της θρασύτατης διάρρηξης του ΑΤΜ της Εθνικής στη Νίκαια έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αξιοποιώντας και τις μαρτυρίες περίοικων που τρόμαξαν σήμερα τα ξημερώματα στις 2.30 όταν άκουσαν την έκρηξη.

“Βρισκόμαστε μια παρέα 5,6 άτομα σε ένα καφενείο και νομίσαμε ότι πρόκειται για μετωπική σύγκρουση σε τροχαίο και πεταχτήκαμε έξω, όταν είδαμε 4 έως 5 άτομα με ένα λευκό αυτοκίνητο κι έναν οπλισμένο να μας λέει μπείτε μέσα” ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα της “Θεσσαλίας τηλεόρασης”.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σπείρα επαγγελματιών που έχει βάλει στο μάτι περιφερειακά ΑΤΜ που δεν έχουν σύστημα ¨παγίδευσης” λόγω παλαιότητας των μηχανημάτων. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεία των δραστών ήταν 140.000 ευρώ, ενώ η όλη επιχείρησή τους διήρκεσε 4 με 5 λεπτά…

Πρόκειται για το δεύετρο κρούσμα ανατίναξης ΑΤΜ στη Νίκαια Λάρισας καθώς πριν από ένα περίπου χρόνο είχαμε διάρρηξη και σε ΑΤΜ της Πειραιώς στην κωμόπολη.

Στα 140.000 ευρώ η λεία από την έκρηξη του ΑΤΜ στη Νίκαια  - δεν ήταν «παγιδευμένo» λόγω παλαιότητας του μηχανήματος!(video)

Ακολούθησε τη Θεσσαλία TV στο Google News,
[fbcomments]