Τετάρτη 21.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βασάνισαν μέχρι θανάτου 91χρονη στη Λάρισα

22.06.2017 /

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την πρωτοφανή κακοποίηση που υπέστη η άτυχη 91χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην κοινότητα Βούναινα του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα, από τους αδίστακτους ληστές που την έδεσαν και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Βασανίζοντάς την με ιδιαίτερη αγριότητα, χτυπώντας την και μαχαιρώνοντάς την στο αυτί (!), οι κακοποιοί φαίνεται ότι προσπαθούσαν να εξαναγκάσουν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη που ήταν δεμένη σε μια καρέκλα να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Τα ευρήματα της νεκροτομής που έκανε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δείχνουν ότι ξεψύχησε από κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.
Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, οι δράστες χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι την ηλικιωμένη, ενώ την τρυπούσαν μέσα και γύρω από το δεξί αυτί και την μύτη της (!) όπου βρέθηκαν συνολικά εννέα επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι! Φαίνεται, όμως, ότι έχασε τις αισθήσεις της και οι δολοφόνοι την άφησαν αβοήθητη για να ερευνήσουν το σπίτι, το οποίο έκαναν άνω- κάτω χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν και τι βρήκαν να κλέψουν.
Όταν έφυγαν, η αιμόφυρτη γριούλα προσπάθησε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της, αλλά η καρέκλα όπου την είχαν δέσει έπεσε στο δάπεδο και έμεινε εκεί αδυνατώντας να κινηθεί, ώσπου τελικά ξεψύχησε από την πολύωρη αιμορραγία! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους απάνθρωπους βασανιστές της και στηρίζουν πολλά στα ευρήματα των ειδικών της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδας, τα οποία εξετάζονται.

πηγη Πρώτο Θέμα