Σάββατο 31.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Πατέρας κατηγορεί δασκάλα για bullying – H επίθεση στην 9χρονη κόρη του μπροστά στους συμμαθητές της

28.10.2017 /

Κοριτσάκι 4ης δημοτικού στη Λάρισα δεν πήγε σήμερα στη γιορτή του σχολείου του για την 28η Οκτωβρίου…

Λαρισαίος πατέρας ισχυρίζεται και καταγγέλει επώνυμα πως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας άσκησε bullying στην 9χρονη κόρη του για τον… τρόπο που απήγγειλε το ποιήμα στις πρόβες που έκαναν στο σχολείο!

Η καταγγελία αφορά δημοτικό σχολείο σε συνοικία της Λάρισας. Όπως ισχυρίζεται ο Κ.Ξ. (τα πλήρη στοιχεία του καταγγέλοντα είναι στην κατοχή μας και εφόσον ζητηθούν στη διάθεση οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής) η κόρη του, μαθήτρια 4ης δημοτικού, λόγω ενός μικρού, ανεπαίσθητου προβλήματος που έχει στην ομιλία της και συγκεκριμένα στην εκφορά του «σ» μπήκε στο στόχαστρο δασκάλας που ήταν εκ των υπευθύνων στις πρόβες για τη σχολική γιορτή.

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλει ο πατέρας, η δασκάλα φέρεται να μιλούσε άσχημα έως και υποτιμητικά στο παιδί του μπροστά στους συμμαθητές του την ώρα που απήγγειλε το ποιήμα, (λέγοντας στη μικρή μαθήτρια μεταξύ άλλων «είτε το λες είτε δεν το λες, ένα και το αυτό. Δεν ακούω τίποτα»!) με αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι το 9χρονο κοριτσάκι να γυρίσει κλαίγοντας στο σπίτι.

Έκπληκτοι και εξοργισμένοι οι γονείς άκουσαν το παιδί τους να τους εξιστορεί τα όσα είχαν συμβεί και στο τέλος τους ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να πάει στο σχολείο την επομένη (σήμερα) για τη σχολική γιορτή. Όπερ και εγένετο. Στο σχολείο εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της μαθήτριας για να καταγγείλει στον διευθυντή το περιστατικό και την συμπεριφορά της δασκάλας, η οποία δεν κάνει μάθημα στην τάξη του παιδιού τους (γι’ αυτό και δεν ήξεραν οι γονείς ποια εκπαιδευτικός είναι) αλλά ήταν υπεύθυνη για την προετοιμασία των μαθητών για τη σχολική γιορτή.

Τώρα ο πατέρας μετά τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, είναι αποφασισμένος τη Δευτέρα να απευθυνθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας για να καταγγείλει την εν λόγω δασκάλα για τη συμπεριφορά της έναντι του παιδιού του…

Πηγή: tinealarissa.gr