Παρασκευή 27.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι στη Λάρισα

22.06.2020

Θύμα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 56χρονη Λαρισαία, που έλειψε πρωινές ώρες από το σπίτι της για να επιστρέψει το μεσημέρι βρίσκοντάς το άνω-κάτω, ενώ κοσμήματα, τιμαλφή και οικογενειακά κειμήλια είχαν κάνει φτερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η διάρρηξη σημειώθηκε σε οροφοδιαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και διαπιστώθηκε όταν η ιδιοκτήτριά του, που γύρω στις 9 το πρωί αναχώρησε από την οικία της, επέστρεψε στο σπίτι λίγο μετά τις 2, για να βρεθεί μπρος στο δυσάρεστο θέαμα με το σπίτι αναστατωμένο και προσωπικά της αντικείμενα να έχουν κλαπεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται να κινήθηκαν βάσει σχεδίου, αφού όχι μόνο κατάφεραν να διαρρήξουν το διαμέρισμα μα εισερχόμενοι σε αυτό απομόνωσαν σε πίσω βεράντα και τον σκύλο της ιδιοκτήτριας, προφανώς για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους.

Η παθούσα κατήγγειλε τη διάρρηξη στις αρχές, ενώ προσπαθεί να βάλει σε σειρά το σπίτι της προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει αφαιρεθεί, ενώ άνδρες της σήμανσης αναμένεται να πάρουν αποτυπώματα που θα βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: paidis.com