Τρίτη 22.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Κάηκε ολοσχερώς η φάτνη στην Κεντρική Πλατεία-Αποκαρδιωτική η εικόνα της (φωτ.)

07.12.2017 /

Άγνωστο πως η φάτνη στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης άρπαξε φωτιά. Περαστικοί τρομαγμένοι βλέποντας τις φλόγες να ξεπηδούν από την φάτνη κάλεσαν την πυροσβεστική.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άντρες οι οποίοι κατάφεραν να κατασβέσουν την φωτιά η οποία ευτυχώς δεν εξαπλώθηκε καθώς κινδύνεψε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φάτνη κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο βρίσκεται το ανακριτικό της πυροσβεστικής για να διαπιστώσει να αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Θλιβερή είναι η εικόνα της καμένης φάτνης δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που και αυτό κινδύνευσε από την φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείο χθες αργά το βράδυ.

Η φάτνη όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι Λαρισαίοι που διέρχονται από το σημείο κοιτάζουν με απορία ενώ κάποιοι εκφράζουν την οργή τους.

Σήμερα μέλη του Τιριτόμπα που δημιούργησαν την φάτνη με αίσθημα θλίψης μάζεψαν τα σιδερένια στασίδια από τις φιγούρες που υπήρχαν εκεί.

Η πυροσβεστική συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Larissanet.gr