Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι ηλικιωμένων από αναθυμιάσεις

24.03.2022 /

Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κοιλάδα, όταν στο σπίτι όπου διέμεναν ξάσπασε φωτιά μικρής έκτασης, ωστόσο αυτήστάθηκε ικανή το ανδρόγυνο να καταλήξει από αναθυμιάσεις, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Οι δύο ηλικιωμένοι – 81 και 75 ετών – έμεναν σε μια μικρή μονοκατοικία στην Κοιλάδα, στη Λάρισα. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης  χωρίς τις αισθήσεις του από τον γιο τους. Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού  υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, πιθανόν από το τζάκι, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, γεγονός που οδήγησε ώστε να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτή από τους γείτονες, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιά οδήγησαν στο θάνατο τους δύο ηλικιωμένους (81 και 75 ετών). Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πλέον, την διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία από την οποία προέκυψε η φωτιά στον χώρο που οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.