Τρίτη 19.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: ΣΟΚ! Ηλικιωμένος πέθανε στην ουρά της ΔΕΗ!

05.09.2018

Τραγικό θάνατο βρήκε ενας 77χρονος Λαρισαίος σήμερα το πρωί όταν περιμένοντας στην ουρά αναμονής της ΔΕΗ για το χαρτάκι προτεραιότητας, μολις άνοιξαν οι πόρτες στριμώχτηκε αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπαθε ανακοπή!

Η ΔΕΗ που πλέον έχει ξεπεράσει τον ληστρικό τρόπο των τραπεζών αναθέτοντας και αυτή σε δικηγορικά γραφεία τις εισπράξεις, ανάλγητη απέναντι σε άπορους και ανήμπορους, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατηθεί όρθια… έχοντας τους συνδικαλιστές μέχρι πρότινος να κάνουν πάρτι στα συνέδρια…

Σύμφωνα με το thessaliatv: «Ο άτυχος Λαρισαίος περίμενε μαζί με δεκάδες συμπολίτες του από τις 7.30 το πρωί στην ουρά να ανοίξουν οι πόρτες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθασε στο χώρο και παρέλαβε τον 77χρονο , αλλά παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ήταν πλέον αργά..

Πρόκειται για ένα αρκετά οδυνηρό περιστατικό που καταδίκασαν και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ Λάρισας, ωστόσο δείχνει και την αδυναμία της επιχείρησης να διαχειριστεί ανθρώπινα τους πελάτες της, βάζοντάς τους να συνωστίζονται δίκην τριτοκοσμικής χώρας σε ουρές από τα χαράματα για μία μικροδιευθέτηση,…»