Παρασκευή 04.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λαμία: Μαζί στη ζωή και στο θάνατο

18.08.2018 /

Στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής είπαν το τελευταίο αντίο για το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στη Λαμία στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Κωνσταντινουπόλεως.

Ο 91χρονος συνταξιούχος δάσκαλος Γεώργιος Ρούσκας και η αγαπημένη του σύζυγος Ασπασία, έμεναν σε αυτό για πολλά χρόνια, χωρίς να απασχολούν τους γείτονες.

Τελικά η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι, ώστε οι δύο σύντροφοι να φύγουν «μαζί» για το τελευταίο τους μεγάλο ταξίδι, αφού βρέθηκαν νεκροί το ίδιο βράδυ, ανήμερα Δεκαπενταύγουστο, από τον αδερφό της εκλιπούσας.

Από την πρώτη στιγμή και από το γεγονός ότι υπήρξε διπλός θάνατος κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που εξέτασε το σπίτι αποκλείοντας εγκληματική ενέργεια ή κάποια έστω απόπειρα κλοπής, που θα μπορούσε να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις για το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε επιβεβαιώνει σε αυτή τη φάση το θάνατο από παθολογικά αίτια.

Ειδικότερα η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για πολυοργανική ανεπάρκεια και για τους δύο, ωστόσο απομένουν οι εργαστηριακές – τοξολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθούν οι ακριβείς αιτίες που έκοψαν το νήμα της ζωής αυτών των δύο ανθρώπων. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο….

Πηγή: lamiareport.gr