Δευτέρα 30.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμόγελα και υψηλοί στόχοι στην κοπή πίτας της LA FARM

22.01.2023

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και στόχους που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, έκοψε την πίτα της η Τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία LA FARM που πλέον θέτει ως εφικτό αριθμό τα 100 εκατ. ευρώ τζίρο για τη νέα χρονιά.
Την κοπή της πίτας που έγινε στο “Memories Hall” στην Αγία Κυριακή, ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος, που έπλεξε το εγκώμιο της επιχείρησης και κυρίως της οικογένειας Πλεξίδα με ειδική αναφορά στο φιλανθρωπικό έργο του προέδρου της Βαγγέλη.
Την παρουσίαση της βραδιάς είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρούσης που κάλεσε στο βήμα τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, ο οποίος μίλησε για ένα θαύμα μια μικρής επιχείρησης που έφτασε να κάνει τζίρο 100 εκατ. και να εργάζονται σε αυτή 180 εργαζόμενοι, για τους οποίους μάλιστα είπε πως η επιχείρηση έχει την ευθύνη τους.
Στο θέμα των θέσεων εργασίας αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ευχόμενος νέες επιτυχίες για την επιχείρηση.
Τα όσα προσφέρει η LA FARM στον τόπο της ανέφερε και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, στον δήμο του οποίου έχει την έδρα της η γαλακτοβιομηχανία.
Ο Πρόεδρος
Στα δύσκολα που πέρασε η επιχείρηση όλο το προηγούμενο διάστημα στάθηκε ο πρόεδρός της Βαγγέλης Πλεξίδας, δίνοντας υπόσχεση πως η επιχείρηση συνεχώς θα μεγαλώνει, κλείνοντας μάλιστα με την φράση του Νίτσε: Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
Στις δράσεις του έτους που πέρασε σηματοδοτώντας τα 62 χρόνια στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας δίνοντας το στίγμα της εταιρείας με όραμα σε βάθος χρόνου για τα μελλοντικά σχέδια, στάθηκε η αντιπρόεδρος Ελενα Πλεξίδα, που ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους τους προμηθευτές και κυρίως του κτηνοτρόφους που είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επιφύλαξε και στους νομικούς συμβούλους της επιχείρησης Νίκο Αλεξίου και Νικολέτα Μπρουζούκη που τους χαρακτήρισε «οικογένειά τους»
Στην κοπή πίτας πέραν των παραπάνω, παραβρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης, Σούλα Μερεντίτη, Μιχάλης Ταμήλος, ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Γρηγορίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας

Ακολούθησε η βράβευση των γαλακτοπαραγωγών που συνεργάζεται η εταιρεία για την συγκέντρωση γάλακτος, από τις κόρες του Βαγγέλη Πλεξίδα Έλενα και Αθανασία.

[fbcomments]