Παρασκευή 10.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στο τιμόνι του Κυνηγετικού Συλλόγου και πάλι ο Χρ.Ρουσιαμάνης

27.04.2015

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε μέχρι  αργά τα  μεσάνυχτα η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον κυνηγετικό σύλλογο Τρικάλων με την εξέλιξη της διαδικασίας να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα μετά την ένσταση  που κατέθεσε ο Σταύρος Τραγάνης γιατί τα ψηφοδέλτια δεν είχαν σφραγιστεί στο πάνω μέρος όπως προβλέπεται στο καταστατικό. Αν τελικά η ένσταση γίνει δεκτή, όλη η εκλογική διαδικασία τινάζεται στον αέρα, η συνέχεια θα διεξαχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων και οι κυνηγοί των Τρικάλων θα χρειαστεί να προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες.

Με φωνές, νεύρα και την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί διεξήχθησαν οι εκλογές του κυνηγετικού συλλόγου.

Στις κάλπες προσήλθαν χθες  Κυριακή οι κυνηγοί για την εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου, με την όλη διαδικασία να αμαυρώνεται συνεχώς από εντάσεις, αψιμαχίες και καβγάδες που η πλειοψηφία καταδίκασε ως μεμονωμένα περιστατικά καθώς τα γεγονότα αυτά μόνο ντροπή προκαλούν στην κυνηγετική οικογένεια. Η διαδικασία ξεκίνησε με την εκλογοαπολογιστική συνέλευση με τους υποψηφίους να έρχονται σε συνεχείς αντιπαραθέσεις πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Το λόγο πήρε αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ρουσιαμάνης και η ομάδα του οι οποίοι προχώρησαν σε απολογισμό πεπραγμένων, εσόδων-εξόδων για τα έτη 2013 – 2014 και προϋπολογισμό για το έτος 2015. Αναφέρθηκαν επίσης στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας και κατέθεσαν προτάσεις που πρόκειται να υλοποιήσουν εάν είναι στο τιμόνι του συλλόγου μετά τις εκλογές. Έπειτα σειρά είχε ο έτερος υποψήφιος για τον Σύλλογο Σταύρος Τραγάνης ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια και τις προτάσεις της δικιάς του ομάδας που αφορούν το σύλλογο εάν και εφόσον το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο για αυτούς μετά τις εκλογές.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία η οποία κράτησε ως αργά το απόγευμα και κατά τη διάρκεια της επίσης,δεν έλειψαν η ένταση και οι αψιμαχίες. Συνολικά προσήλθαν να ψηφίσουν 940 κυνηγοί.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Η ομάδα του Χρήστου Ρουσιαμάνη κέρδισε πέντε έδρες έναντι τριών που κέρδισε η ομάδα του Σταύρου Τραγάνη.

Ρουσιαμάνης Χρήστος 510 ψήφους

Νταούλας Αχιλλέας 438 ψήφους

Τραγάνης Σταύρος 426 ψήφους

Μεσιακάρης Απόστολος 397 ψήφους

Καταραχιάς Γεώργιος 385 ψήφους

Μηλίτσης Πέτρος 377 ψήφους

Κοσμάς Γεώργιος 364 ψήφους

Ευθυμίου Στάθης 354 ψήφους