Τετάρτη 20.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κώστας Φαμίσης: Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ

18.03.2019 /

Το ΚΙΝΑΛ καθημερινά δυναμώνει και αυξάνονται οι πολίτες που το εμπιστεύονται με συνέπεια το ποσοστό που θα συγκεντρώσει στις εκλογές να είναι διψήφιο όπως άλλωστε προκύπτει και από τις δημοσκοπήσεις.

Η εκλογική επιτυχία του κινήματος θα αφήσει άφωνους πολλούς δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης και κυρίως εκείνους που με τις αλχημείες τους επιχειρούν να αλώσουν την Κεντροαριστερά.

Τόσον του κ. Τσίπρα όσον και εκείνων που νομίζουν ότι βρίσκουν πρόσφορο το πεδίο με τα δήθεν ανοίγματα τους το αποτέλεσμα είναι συγκεκριμένο καθώς χτυπούν πάνω σε τοίχο γιατί οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως τις στοχεύσεις τους που δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απεγνωσμένη προσπάθεια της επερχόμενης ήττας τους.

Είμαι αισιόδοξος υπογραμμίζει ο Κώστας Φαμίσης για την  εκλογική επιτυχία του ΚΙΝΑΛ σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο γιατί ότι  κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι δίνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως υπάρχει ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης που εκφράζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

«Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια κρίσης πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ώστε να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και να δημιουργήσουμε το μέλλον που δικαιούνται οι πολίτες και ο τόπος τονίζει ο συντοπίτης υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας Κώστας Φαμίσης καλώντας όλους να στρατευθούν με το κίνημα για τη μεγάλη νίκη επισημαίνοντας ότι το επικείμενο συνέδριο θα αποτελέσει την αφετηρία της.