Παρασκευή 05.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησαν μέλη του «artfools»

15.05.2015
  • Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησαν μέλη του «artfools» για τη συνδρομή της Περιφέρειας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας
  • Κώστας Αγοραστός: «Όλοι μαζί, εκπέμπουμε θετικό μήνυμα συνεργασίας και δημιουργούμε μεγάλα και αξιόλογα πράγματα»

 

Τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό απένειμαν μέλη του φορέα πολιτισμού «Artfools» για την πολύτιμη συμβολή της Περιφέρειας στην διοργάνωση και διεξαγωγή και του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας / artfools.

Τα μέλη του φορέα εξήραν το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο χώρο του πολιτισμού, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός ευχαριστώντας για την τιμή που του έγινε,  στάθηκε από την πλευρά του στην ολοένα και αυξανόμενη δυναμική και εμβέλεια που αποκτά το Φεστιβάλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η διαρκής αξιόλογη προσπάθεια των διοργανωτών έχει καταστήσει το κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας σε σπουδαίο θεσμό τέχνης όχι μόνον για τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα».

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης τόνισε πως «η τέχνη στις δύσκολες περιόδους όπως η σημερινή, αποτελεί ένα ανάχωμα στην καθημερινότητα» ενώ μιλώντας τέλος για τη συνδρομή της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ, κατέληξε λέγοντας πως «εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα συνεργασίας και δείχνουμε ότι και στις δύσκολες στιγμές όταν υπάρχει κατανόηση και συνεργασία, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μεγάλα και αξιόλογα πράγματα».

Εκ μέρους του «Artfools» τον κ. Αγοραστό επισκέφθηκαν στο γραφείο του η πρόεδρος κ. Άννα Σαρτζή, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ.κ. Δήμητρα Μπαράτση και Ντίνα Σαρτζή καθώς και οι εθελοντές κ.κ. Βαγγέλης Τάχας, Ολυμπία Καλαμπαλίκη και Βασιλική Μουστάκα.