Κυριακή 31.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ν.Δ.: Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας

02.07.2015

Εκδήλωση με ομιλίες για ενημέρωση φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος αλλά και όλων των πολιτών σχετικά με το διακύβευμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Τρικάλων στο χώρο του Επιμελητηρίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Λάρισας και τομεάρχης υγείας της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τους ανεύθυνους και ερασιτεχνικούς χειρισμούς της έφτασε τα πράγματα στο απροχώρητο, λέγοντας πως η 1η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που χρεοκόπησε επίσημα η χώρα. Κι αυτό έγινε ζωντανά μέσω των τηλεοπτικών σταθμών για να δει όλος ο κόσμος το κατάντημα μιας άλλοτε αναπτυγμένης χώρας.

Με τις πρακτικές της η κυβέρνηση δίχασε τον Ελληνικό λαό και προσπαθεί να του φορτώσει τις ευθύνες για ότι συμβεί από δω και στο εξής. Ο Ελληνικός λαός ύστερα από πέντε χρόνια σκληρών θυσιών εξωθείται βίαια στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση. Βλέπουμε εικόνες τριτοκοσμικές τις τελευταίες ημέρες με τον κόσμο να στριμώχνεται έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών για λίγα μόλις ευρώ.

Όλοι οι Έλληνες την Κυριακή ενωμένοι πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα και την καταστροφή της χώρας, ψηφίζοντας ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ένα μεγάλο ΝΑΙ που θα σημάνει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ένα χρεοκοπημένο κράτος των Βαλκανίων, αποκομμένο από φιλίες και συμμαχίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος υπήρξαν και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων τοπικών στελεχών της ΝΔ που ανέβηκαν στο βήμα και μίλησαν γιατί πρέπει ο λαός την ερχόμενη Κυριακή να βροντοφωνάξει ένα ισχυρό και δυνατό ΝΑΙ, που θα σημαίνει ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και ο λαός θα περάσει στιγμές που ούτε να τις φανταζόμαστε δεν θέλουμε. Και σ’ αυτό το προσκλητήριο πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες και προπαντός ενωμένοι, δεν θα αφήσουμε να διχαστεί ο λαός και η χώρα να οδηγηθεί στα βράχια.

Για όλα αυτά μίλησαν ο βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ.  Χρήστος Μιχαλάκης, οι οποίοι αν και προβληματισμένοι από την έκβαση των εξελίξεων, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ώστε η χώρα να έχει μέλλον και την επόμενη μέρα μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Δ.Π.