Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξεκίνησε το ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου

02.12.2018

Ξωτικά, νεράιδες, άγγελοι, αερικά και φυσικά ο Αη Βασίλη …εγκαταστάθηκαν και φέτος, για 8η συνεχόμενη χρόνια, στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο, στον «Μύλο των Ξωτικών» που άνοιξε χθες τις πύλες του.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, με την υποστήριξη των δύο γνωστών παρουσιαστών Αλέξη Κωστάλα και Χρήστο Νέζο, έδωσαν το έναυσμα για την μεγαλύτερη γιορτή αγάπης που θα προσφέρει στιγμές αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Στην σκηνή του Μύλου βρέθηκαν το συγκρότημα REC και ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, οι οποίοι σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ταξίδεψαν το κοινό που κατέκλυσε κυριολεκτικά τον χώρο.

Με κεντρικό θέμα το «Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου» ο «Μύλος των Ξωτικών», με έμφαση στη χαρά και την απόδραση είναι έτοιμος να ταξιδέψει τους επισκέπτες στην Ρωσία, την Αυστραλία, την Κίνα, στις χώρες της Ευρώπης, στα έθιμα και τα ήθη άλλων λαών, που συμπλέκονται όμορφα με τα Ξωτικά, με τα παραμύθια, τους καλικάντζαρους και τον Αη Βασίλη.