Τετάρτη 29.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κρητικός πολιτικός παράγοντας ταξίδεψε κατά λάθος στο πορτμπαγκάζ λεωφορείου

16.05.2018 /

Σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη, πριν από μερικές ημέρες συμμετέχοντες σε εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας για να δώσουν το παρών σε εκδήλωση, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γνωστός όμως παράγοντας του Ηρακλείου χωρίς να το «καταλάβει», βρέθηκε να ταξιδεύει κλεισμένος στο χώρο των αποσκευών του λεωφορείου!

Κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος.

Ο θόρυβος γινόταν ολοένα και εντονότερος, ώσπου ο οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο για να δει τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρισε, τον άφησε κυριολεκτικά άφωνο: μέσα στον χώρο των αποσκευών βρισκόταν ο γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου!

Κοστουμαρισμένος, και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, βγήκε από το «πορτ μπαγκάζ», τίναξε τις σκόνες από πάνω του, και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο!

Αίσθηση πορκάλεσε το ότι ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά… στη θέση του, δεν τον αναζήτησε!

Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο… περισσότερο για να βάλει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες του ειδικού χώρου, εγκλωβιζόντάς τον, άθελά του μέσα!

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr