Παρασκευή 21.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κρήτη: Συνελήφθη 43χρονος παιδεραστής – Βίασε ανήλικη που γνώρισε μέσω διαδικτύου

24.04.2023

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ένας 43χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος αναζητούνταν καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις και βιασμό ανήλικης, αλλά και για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 43χρονος, αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω social media, από τον Οκτώβρη του 2022 μέχρι χθες το πρωί της έστελνε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ενω σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τη βίασε . Η ανήλικη συνοδευόμενη από τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4-2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης. Τα ανωτέρω κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Θεσσαλία TV

[fbcomments]