Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το… αντίο του Βασίλη Κρανιά, στην αντιδημαρχία Ανατολικού Τομέα

30.06.2022
Αλλαγή σκυτάλης στην αντιδημαρχία του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Τρικκαίων όπου ο Βασίλης Κρανιάς, παραδίδει στον Απόστολο Παππά.
“Οι κύκλοι άνοιξαν και ήρθε το πέρας του χρόνου για να κλείσουν και έπεται το μελλοντικό άνοιγμα καινούργιων κύκλων.
Ο δικός μου ως Αντιδήμαρχος Ανατολικού Τομέα του Δήμου Τρικκαίων άνοιξε την 1η Αυγούστου του 2020 και κλείνει σήμερα 23 μήνες μετά.
Ήταν μια απο τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου με απίστευτο τρέξιμο, αξημέρωτο ξύπνημα, ατελείωτο ξενύχτι και επίπονη δουλειά αλλά με πρωτόγνωρες εμπειρίες οι οποίες έχουν ήδη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι γεμάτος αυτούς τους 23 μήνες,έκανα νέες φίλες και νέους φίλους που ξέρω πως θα κρατήσουν μια ζωή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και τα ταχύρυθμα μαθήματα αυτοδιοίκησης που απλόχερα μου έδωσε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέρφους μου Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων που αποτελούν την ψυχή των Χωριών για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Ανατολικού Τομέα οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις συνδημότισσες και συνδημότες απο τα Μεγάλα Καλύβια ως την Αγρελιά αλλά και σε όλο το Δήμο Τρικκαίων για την εμπιστοσύνη και τη συγκινητική στήριξή σας.
Θέλω να ξέρετε οτι έδωσα οτι καλύτερο μπορούσα προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας παλεύοντας με όλες μου τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Ξέρω οτι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας δεν είναι «κατοστάρι» που το τρέχεις μια φορά και τελείωσες.
Είναι ένας συνεχής μαραθώνιος στον οποίο δοκιμάζεσαι καθημερινά, συχνά υπο αντίξοες συνθήκες.
Εμείς αυτούς τους μήνες τρέξαμε μαζί το μαραθώνιο της καθημερινότητας τίμια και ειλικρινά.
Δίνω τη σκυτάλη στον Απόστολο Παππά για να συνεχίσει τον μαραθώνιο της Αντιδημαρχίας του Ανατολικού Τομέα τον οποίο είμαι βέβαιος οτι θα τρέξει ακόμη πιο μακριά”.
[fbcomments]